Τεχνικός laptop | Laptop-sos.gr

Τεχνικός laptop

laptop-up-iconΑν έχετε προβλήματα με το laptop σας, απευθυνθείτε στο Laptop-SOS και οι εξειδικευμένοι ηλεκτρονικοί μας θα σας βοηθήσουν να τα επιλύσετε. Συγκεκριμένα, ένας Τεχνικός laptop από το τεχνικό προσωπικό μας θα μιλήσει μαζί σας και θα σας καθοδηγήσει σχετικά.

Ο Τεχνικός laptop θα ακούσει προσεκτικά την περιγραφή του προβλήματός σας και στη συνέχεια θα σας ενημερώσει για το τι πρέπει να γίνει για να το επιλύσετε. Στο Laptop-SOS ενεργούμε άμεσα και υπεύθυνα, εξοικονομώντας σας χρόνο και χρήμα. Φροντίζουμε πάντα για τη σωστή και αποτελεσματική επισκευή του laptop σας. Σας παρέχουμε δε τις υπηρεσίες μας πάντα στις καλύτερες τιμές.

Οι επισκευές laptop που πραγματοποιεί για εσάς ο Τεχνικός laptop του Laptop-SOS είναι πολλές και σημαντικές:

Συγκεκριμένα:

  • Όταν κάποιο εξάρτημα στο laptop σας καταστραφεί ή πάψει να λειτουργεί, ελέγχει τον υπολογιστή σας και σας πληροφορεί αν υπάρχει ή αξίζει να επισκευαστεί το υπάρχον ή πρέπει να αντικατασταθεί με καινούργιο ανταλλακτικό.
  • Όταν αγοράσετε καινούργιο εκτυπωτή, σαρωτή ή άλλες συσκευές, ο Τεχνικός laptop του Laptop-SOS θα αναλάβει να τα εγκαταστήσει στο φορητό υπολογιστή σας.
  • Ο τεχνικός μας είναι στη διάθεσή σας εξάλλου να εγκαταστήσει στο laptop σας την καινούργια σας ασύρματη ή ενσύρματη σύνδεση στο Διαδίκτυο, συνδέοντάς το με το router. Αν επιθυμείτε να έχετε έλεγχο στη χρήση του διαδικτύου από τα παιδιά σας, ο τεχνικός μας θα σας εγκαταστήσει κάποιο πρόγραμμα γονικού ελέγχου.
  • Όταν έρθει η ώρα για την αναβάθμιση του laptop σας, ο Τεχνικός laptop του Laptop-SOS θα εξετάσει ποια μέρη από το hardware του laptop σας, χρήζουν αναβάθμισης και στη συνέχεια θα αναζητήσει τα κατάλληλα ανταλλακτικά, γνήσια ή απολύτως συμβατά με το μοντέλο του laptop σας. Η αναβάθμιση αφορά συνήθως το σκληρό δίσκο, τον επεξεργαστή και τη μνήμη RAM. H σωστή επιλογή εδώ είναι κρίσιμη, αφού θα επηρεάσει την απόδοση του laptop σας.
  • Αν χρειάζονται αναβάθμιση και τα Windows ή Mac OS X του laptop σας, θα το αναλάβει επίσης ο τεχνικός μας.
  • Αν βρεθείτε στη δυσάρεστη θέση να έχετε χάσει τα δεδομένα σας από αστοχία του σκληρού δίσκου, ο Τεχνικός laptop του Laptop-SOS θα πραγματοποιήσει ανάκτηση δεδομένων, έργο δύσκολο, που απαιτεί χρόνο αλλά και την ανάλογη τεχνογνωσία.
  • Για να μην έχετε αυτό το φόβο της απώλειας των αρχείων σας, θα φροντίσουμε να δημιουργήσουμε back up στα δεδομένα σας και θα πραγματοποιήσουμε τις ανάλογες ρυθμίσεις στο laptop σας, ώστε η διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας να γίνεται αυτόματα.

Κάθε μας ενέργεια γίνεται αφού πρώτα ενημερωθείτε για τις επιλογές και το κόστος εργασιών και ανταλλακτικών.