Εγκατάσταση windows | Laptop-sos.gr

Κόστος Επισκευής

Εγκατάσταση windows | Laptop-sos.gr
  • Κόστος εργασίας: 40
  • Backup αρχείων: 45
  • Χρόνος επισκευής: 1 - 2 ημέρες
  • Οι παραπάνω τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Εγκατάσταση Windows

Η τεχνική υποστήριξη από το Laptop-SOS περιλαμβάνει την εγκατάσταση στο φορητό σας υπολογιστή του λειτουργικού συστήματος των Windows. Η διαδικασία που ακολουθείται εδώ από τους τεχνικούς μας είναι η ακόλουθη:

 

Εγκατάσταση WindowsΕγκατάσταση Windows

Φέρνετε το laptop σας στα γραφεία του Laptop-SOS και μας πληροφορείτε για την έκδοση των Windows (Windows 7, Windows Vista και Windows XP) που έχετε επιλέξει και πληρώσει. Εμείς θα προετοιμάσουμε το σκληρό δίσκο του laptop σας προκειμένου να γίνει η εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος. Η εγκατάσταση Windows που θα κάνουν οι τεχνικοί μας θα λάβει υπόψη της τη χρήση και τις εργασίες που εκτελείτε στο laptop σας, αφού με τη σωστή διαμόρφωση των Windows αυτά θα γίνουν πιο πρακτικά και πιο λειτουργικά. Επιπλέον, θα εγκαταστήσουμε, αν θέλετε, στο laptop σας τους τελευταίους οδηγούς για την κάρτα ήχου, την κάρτα γραφικών σας κ.λπ. Οι τελευταίες ενημερώσεις των Windows θα συμπεριληφθούν επίσης στις εργασίες εγκατάστασης του λειτουργικού συστήματός σας.

 

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας (Back up)Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας (Back up)

Σε περίπτωση που διαθέτετε ήδη λειτουργικό Windows και δεν χρειάζεστε εγκατάσταση Windows, αλλά επιθυμείτε μόνο την αναβάθμισή τους, οι τεχνικοί του Laptop-SOS θα αναλάβουν τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων σας ή αλλιώς το back up των δεδομένων σας. Με τον τρόπο αυτό δεν θα κινδυνεύσουν να χαθούν όταν οι τεχνικοί μας πραγματοποιήσουν το αναγκαίο φορμάτ που θα προηγηθεί πριν από την αναβάθμιση των Windows, πριν δηλαδή εγκαταστήσουν τη νέα έκδοσή τους. Στη συνέχεια θα επιστραφούν τα αρχεία σας στο αναβαθμισμένο laptop σας και θα εγκατασταθούν οι ανάλογοι οδηγοί.

 

Εγκατάσταση Microsoft Office/OpenOfficeΕγκατάσταση Microsoft Office/OpenOffice

Όταν έχουμε πια ολοκληρώσει την εγκατάσταση των Windows, είναι δυνατή η εγκατάσταση και του Microsoft Office που έχετε πληρώσει ή του OpenOffice που μπορούμε να κατεβάσουμε από το Ίντερνετ δωρεάν, προκειμένου να αποκτήσετε τις εφαρμογές που θα διευκολύνουν τη χρήση του λειτουργικού σας: τα Microsoft Word, Microsoft PowerPoint και Microsoft Excel.

 

Εγκατάσταση Windows σε MacΕγκατάσταση Windows σε Mac

Όσοι από εσάς έχετε MacΒook και χρειάζεστε το λειτουργικό σύστημα των Windows εκτός από το Mac OS, οι τεχνικοί του Laptop-SOS θα διαμορφώσουν ανάλογα τα Windows ώστε να είναι συμβατά με το MacBook σας. Ταυτόχρονα θα πραγματοποιήσουν στο σκληρό σας δίσκο την ανάλογη διαμόρφωση που θα σας δώσει τη δυνατότητα να επιλέγετε ποιο λειτουργικό σύστημα θέλετε να ξεκινά κατά την έναρξη του laptop.