Αφαίρεση ιών

Κόστος Επισκευής

Αφαίρεση ιών
  • Κόστος εργασίας: 30
  • Χρόνος επισκευής: 1 - 2 ημέρες
  • Οι παραπάνω τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Αφαίρεση ιών

Αφαίρεση ιών

Αν στο laptop σας εισβάλει ιός, η κατάσταση είναι σοβαρή και τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν σοβαρά. Γι' αυτό απαιτείται η άμεση αντιμετώπιση της κατάστασης και η αφαίρεση ιών από ανθρώπους με την ανάλογη τεχνογνωσία.

Περιγραφή βλάβης:

Το κακόβουλο λογισμικό, «spyware» όπως ονομάζεται, έχει εισβάλει αυθαίρετα στο laptop σας και εξαπλώνεται με γοργούς ρυθμούς στα αρχεία αλλά και στο σκληρό σας δίσκο, προκαλώντας (ανεπανόρθωτη πολλές φορές) ζημιά. Αν δεν προβείτε άμεσα σε αφαίρεση ιών από το laptop σας, κινδυνεύετε να χάσετε δεδομένα, λογισμικό ή, στη χειρότερη περίπτωση, να καταρρεύσει ο σκληρός σας δίσκος.

Αντιμετώπιση βλάβης:

Για την αφαίρεση ιών οι εξειδικευμένοι τεχνικοί του Laptop-SOS:

• Θα εντοπίσουν με τα ειδικά προγραμματιστικά εργαλεία που διαθέτουν το βλαβερό ιό ή κακόβουλο λογισμικό.
• Στη συνέχεια θα αναλάβουν να αποκαταστήσουν τις ζημιές που έχουν προκληθεί στο laptop σας (αρχεία ή και προγράμματα).
• Το επόμενο σημαντικό βήμα είναι η προστασία του laptop σας από αντίστοιχους κινδύνους στο μέλλον. Αυτό θα επιτευχθεί με την εγκατάσταση στο φορητό σας υπολογιστή αντίστοιχου προγράμματος anti-virus.
• Οι τεχνικοί μας θα μελετήσουν και θα σας προτείνουν το πιο κατάλληλο anti-virus και anti-spyware λογισμικό βάσει των αναγκών σας.
• Στο Laptop-SOS εγκαθιστούμε πάντα τα πιο αποτελεσματικά και έγκυρα προγράμματα προστασίας από ιούς, που θα σας εξασφαλίσουν μια για πάντα από αυτό τον κίνδυνο.
• Θα φροντίσουμε δε το πρόγραμμα anti-virus που θα επιλέξετε να ενημερώνεται αυτόματα με την ανάλογη ρύθμιση, ώστε να αναβαθμίζεται συνεχώς δημιουργώντας ένα τείχος προστασίας απέναντι σε κάθε νέο ιό, Trojan horse και spyware που προκύπτει.
• Θα φροντίσουμε, τέλος, να προστατέψουμε το laptop σας από τους ιούς που εισβάλλουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αλλά και μέσω διαδικτύου. Για τη δεύτερη περίπτωση συνιστάται η εγκατάσταση στο laptop σας ανάλογου προγράμματος για τον αποκλεισμό επικίνδυνων δικτυακών τόπων (λειτουργία γονικού ελέγχου), ειδικά αν έχετε παιδιά.

Χρόνος και κόστος αφαίρεσης ιών:

Το κόστος για την αφαίρεση ιών από το laptop σας, όπως και ο χρόνος που θα απαιτηθεί, εξαρτώνται από το είδος του ιού και το πόσο αυτός έχει καταφέρει να εξαπλωθεί στο σύστημά σας. Γι' αυτό και συνιστούμε να απευθύνεστε άμεσα σε εξειδικευμένο τεχνικό όταν υποψιαστείτε ή διαπιστώσετε αντίστοιχο πρόβλημα, αφού ο χρόνος είναι κρίσιμος. Οι τεχνικοί του Laptop-SOS είναι πάντα στη διάθεσή σας για να συζητήσουν μαζί σας αφού ελέγξουν το laptop σας, τόσο για το χρόνο όσο και για το κόστος που υπολογίζουν ότι θα απαιτηθεί για την αποκατάσταση της ζημιάς στο φορητό σας υπολογιστή.