Εγκατάσταση windows | Laptop-sos.gr

Κόστος Επισκευής

Εγκατάσταση windows | Laptop-sos.gr
  • Κόστος εργασίας: 25
  • Χρόνος επισκευής: 1 - 2 ώρες
  • Οι παραπάνω τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Οι εφαρμογές γραφείου σας δίνουν την δυνατότητα να ανοίξετε κάθε τύπο αρχείου που χρησιμοποιείτε από όλους τους χρήστες που διαχειρίζονται έγγραφα.

Τα Microsoft Word, Microsoft PowerPoint, Microsoft Excel και τα υπόλοιπα προγράμματα του πακέτου της Microsoft Office είναι αναγκαία να υπάρχουν στο φορητό υπολογιστή σας για να σας βοηθάνε στα μαθήματα και τις εργασίες σας εάν είστε μαθητής/φοιτητής και φυσικά θα σας βοηθήσουν στην εργασίας σας αν διαχειρίζεστε ηλεκτρονικά έγγραφα.

Εγκατάσταση Microsoft Office

Το πακέτο εφαρμογών της Microsoft Office είναι το πιο διαδεδομένο από όλα και σας εγγυάται απόλυτη συμβατότητα και συνεχή υποστήριξη. Είναι πολύ πιθανό να έχετε αγοράσει το πακέτο εφαρμογών και να θέλετε να το εγκαταστήσετε στο laptop σας. Δεν έχετε παρά να μας φέρετε το laptop σας και εμείς θα σας ολοκληρώσουμε την εγκατάσταση Microsoft Office γρήγορα και με επιτυχία. Βέβαια το κόστος αγοράς της άδειας χρήσης του Microsoft Office για κάποιον μπορεί να είναι ακριβό.

Εγκατάσταση Open Office

Έχουμε λύση και για αυτό! Ελάτε στο εργαστήριο μας και εμείς θα σας εγκαταστήσουμε το λογισμικό ανοιχτού κώδικα Open Office της Apache.

Τι είναι το Open Office:

Το Open Office είναι το κορυφαίο δωρεάν πακέτο εφαρμογών γραφείου. Μην σας τρομάζει το ότι οι εφαρμογές αυτές σας προσφέρονται δωρεάν. Η εταιρία που εκδίδει το λογισμικό η Apache είναι μία από της πρωτοπόρους στον χώρο της και παρέχει συνεχή υποστήριξη στους χρήστες των προγραμμάτων της. Τα Open Office είναι αποτέλεσμα 20 χρόνων προγραμματισμού. Το λογισμικό αυτό είναι πολύ απλό στην χρήση του και αν κάποιος είναι εξοικειωμένος με οποιοδήποτε άλλο πακέτο λογισμικού γραφείου μπορεί να το χρησιμοποιήσει άμεσα χωρίς καμία δυσκολία. Έχει υποστήριξη της Ελληνικής γλώσσας και το πιο σημαντικό είναι ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για ιδιωτικούς(οικιακή χρήση)αλλά και για εμπορικούς(στην επιχείρηση σας, στο γραφείο) σκοπούς καθώς η άδεια χρήσης του είναι ανοιχτή σε όλους!

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να εγκαταστήσετε τα Open Office, ελάτε άμεσα στο εργαστήριο μας και  εμείς θα πραγματοποιήσουμε εγκατάσταση Open Office με επιτυχία.

Οι τεχνικοί μας θα σας βοηθήσουν  να επιλέξετε την κατάλληλη έκδοση του λογισμικού ώστε να μη επιβαρύνεται το laptop σας από εφαρμογές που δεν σας χρησιμεύουν και να έχετε μια ομαλή εμπειρία χρήσης.