Διάγνωση βλάβης Laptop

Κόστος Επισκευής

Διάγνωση βλάβης Laptop
  • Κόστος εργασίας: 20
  • Χρόνος επισκευής: 1 - 2 ημέρες
  • Οι παραπάνω τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Οι φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές έχουν όλα τα στοιχεία τους πολύ κοντά το ένα στο άλλο και είναι αρκετά δύσκολο ή και αδύνατο να έχεις πρόσβαση σε κάποια μέρη του laptop χωρίς να αφαιρέσεις τα στοιχεία που μπορεί να σε εμποδίζουν. Αντίθετα με τους σταθερούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές που διαθέτουν άπλετο χώρο για να εργαστεί κάποιος άνετα, η επισκευή των laptop χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη προσοχή και εμπειρία.

Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το laptop σας εμπιστευτείτε τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας. Δεν έχει σημασία για μας το αν ο πελάτης έχει εξειδικευμένες ή όχι γνώσεις επί των φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών. Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία μαζί σας για να γνωρίζετε σε κάθε βήμα της επιδιόρθωσης ποιες είναι ακριβώς οι εργασίες μας και που αποσκοπούν. Ακόμη και από την αρχή μόλις γίνει η διάγνωση της βλάβης, θα σας ενημερώσουμε για τα πιθανά αίτια της, τις επιπτώσεις και τις επιλογές που έχουμε για να πετύχουμε την επιδιόρθωση του laptop.

Αρκεί να έρθετε στο εργαστήριο μας και θα σας ενημερώσουμε για όλες τις λεπτομέρειες της συσκευής σας. Θα πραγματοποιήσουμε έλεγχο της συσκευής και θα συζητήσουμε με εσάς για να έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση και την συμπεριφορά του laptop.

Η φύση των επιδιορθώσεων που πραγματοποιούμε μπορεί να είναι σχετική με το υλικό του laptop όπως: Μνήμη, Τροφοδοτικό, Οθόνη laptop. Επίσης μπορεί να σχετίζεται και  με το λογισμικό του laptop σας. Ανάλογα με την βλάβη που θα διαγνώσουμε θα σας προτείνουμε την επισκευή, αντικατάσταση ή αναβάθμιση των στοιχείων του laptop σας.