Επισκευή βύσματος τροφοδοσίας laptop | Laptop-sos.gr

Κόστος Επισκευής

Επισκευή βύσματος τροφοδοσίας laptop | Laptop-sos.gr
  • Κόστος εργασίας: 15
  • Χρόνος επισκευής: 30 λεπτά
  • Οι παραπάνω τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Τα τρία βασικά στοιχεία του laptop σας είναι ο επεξεργαστής του, ο σκληρός δίσκος και η μνήμη RAM. Η αναβάθμιση μνήμης RAM είναι η πρώτη σας επιλογή αν θέλετε να κάνετε μια αναβάθμιση στο laptop σας οικονομικά αλλά και με εμφανές αποτέλεσμα στις επιδόσεις του.

Πολλά laptop κατηγορούνται για κολλήματα, καθυστερήσεις και γενικά “αργή ταχύτητα” ή άλλα προβλήματα τα οποία είναι πολύ εύκολο να αντιμετωπιστούν. Ήρθε η ώρα για εγκατάσταση καινούργιας μνήμης στο laptop σας.

Περιγραφή προβλήματος:

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου αντιμετωπίζετε χαμηλή απόδοση του laptop με αργές αντιδράσεις και ατελείωτο loading. Η αναβάθμιση μνήμης RAM θα σας εντυπωσιάσει. Ο βασικός χρήστης laptop δεν χρειάζεται πολύ ισχυρό επεξεργαστή εάν δεν παίζει παιχνίδια σε αυτό. Τα καθημερινά προγράμματα δεν έχουν μεγάλες ανάγκες για υπολογιστική ισχύ αλλά ο μεγάλος τους αριθμός  χρειάζεται μια αρκετά μεγάλη μνήμη για να λειτουργεί το laptop ομαλά.

Δεν είσαστε σίγουροι πόση μνήμη χρειάζεστε;

  • Για καθημερινή χρήση όπως πλοήγηση στο διαδίκτυο, χρήση κοινωνικών δικτύων και παρακολούθηση βίντεο 2GB μνήμης πρέπει να είναι αρκετά. Βέβαια αν πιστεύετε ότι χρειάζεστε περισσότερη μνήμη αυτό είναι εφικτό.
  • Αν πιστεύετε ότι είστε έντονος χρήσης του laptop σας τότε γύρω στα 3-4GB εγκατεστημένη μνήμη RAM πρέπει να είναι αρκετά για εσάς.
  • Αν όμως κάνετε χρήση προγραμμάτων επεξεργασίας εικόνας όπως το Photoshop ή επεξεργασία ήχου και βίντεο τότε θα πρέπει να σκεφτείτε να αναβαθμίσετε την μνήμη σας στην μεγαλύτερη διαθέσιμη που υπάρχει για το laptop σας!

Αναβάθμιση μνήμης:

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη laptop και άλλα τόσα διαφορετικά είδη μνήμης. Φέρτε το laptop μας στο εργαστήριο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας για σας ενημερώσουμε για τις δυνατότητες που έχετε για αναβάθμιση μνήμης laptop. Θα συζητήσουμε μαζί σας και θα επιλέξουμε την καλύτερη δυνατή λύση για εσάς. Θα σας εγκαταστήσουμε το ανταλλακτικό της αρεσκείας σας και θα έχετε ένα laptop σαν καινούργιο.