Επισκευή βλάβης σε βρεγμένο Macbook

Κόστος Επισκευής

Επισκευή βλάβης σε βρεγμένο Macbook
  • Κόστος εργασίας: 60
  • Χρόνος επισκευής: 3 - 5 ημέρες
  • Εγγύηση επισκευής: 3 μήνες
  • Οι παραπάνω τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Έχετε πάντα μαζί σας το αγαπημένο σας MacBook και είναι λογικό κάποια στιγμή να συμβεί κάποιο ατύχημα. Βέβαια θα είστε πολύ άτυχοι εάν το ατύχημα αυτό συμπεριλαμβάνει και έκχυση υγρών στον φορητό σας υπολογιστή. Αν γνωρίζετε όμως πως πρέπει να αντιδράσετε τότε η βλάβη μπορεί να αποφευχθεί χωρίς σημαντικές επιπλοκές.

Οδηγός διάσωσης βρεγμένου MacBook:

  • Άμεση απενεργοποίηση του MacBook. Μην ξεχάσετε να το αποσυνδέσετε από την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Η τροφοδότηση μιας βρεγμένης συσκευής με ηλεκτρικό ρεύμα μπορεί στην κυριολεξία να την κάψει. Εφόσον έχει αποσπώμενη μπαταρία, βγάλτε την άμεσα.
  • Μην αφήσετε τα υγρά να εισέλθουν βαθειά μέσα στο MacBook σας. Γυρίστε το φορητό υπολογιστή ανάποδα και σκουπίστε τα εξωτερικά υγρά με απορροφητικό χαρτί.
  • Αποσυνδέστε τα περιφερειακά τουMacBook.
  • Καθαρίστε τα υγρά αλλά και τα άλλα συστατικά που έχουν παραμείνει πάνω στην συσκευή σας.
  • Ελάτε άμεσα στο εργαστήριο μας για να ξεκινήσουμε την διαδικασία επισκευής όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Επαγγελματική επισκευή βρεγμένου MacBook

Η διαδικασία που ακολουθήσατε έχει απλά επιβραδύνει την διάβρωση του εσωτερικού του MacBook και είναι ανάγκη η συσκευή σας να δεχτεί επαγγελματική φροντίδα για να σιγουρευτούμε ότι θα λειτουργήσει ξανά κανονικά. Αρχικά θα αποσυναρμολογηθεί ο φορητός υπολογιστής για να έχουμε πρόσβαση στο εσωτερικό και να διαπιστώσουμε το μέγεθος της ζημιάς. Είναι σημαντικό οι τεχνικοί μας να γνωρίζουν με τι υγρό προκλήθηκε το ατύχημα. Έτσι θα μπορέσουν να απομακρύνουν με τα σωστά καθαριστικά όλα τα υπολείμματα. Θα καθαρίσουμε κάθε μέρος της συσκευής και θα σιγουρευτούμε πως δεν έχουν παραμείνει υγρασία ή υπολείμματα σε αυτήν. Το MacBook θα ελεγχτεί ξανά για την λειτουργικότητα του για να επιβεβαιώσουμε την επισκευή της βλάβης. Θα σας κρατάμε ενημερωμένους για κάθε βήμα της επιδιόρθωσης για να μην έχετε αγωνία για την τύχη του MacBook σας. Η μεγάλη μας εμπειρία και τα εξειδικευμένα μας εργαλεία είναι μόνο ένα μέρος της εξίσωσης. Για να έχουμε μία επιτυχή και εξασφαλισμένη επισκευή βρεγμένου MacBook θα πρέπει να μας φέρετε την συσκευή σας όσο είναι δυνατόν πιο γρήγορα.