Αντικατάσταση εμπρόσθιου γυαλιού

Κόστος Επισκευής

Αντικατάσταση εμπρόσθιου γυαλιού
  • Κόστος εργασίας: 89
  • Χρόνος επισκευής: 1 ημέρα
  • Εγγύηση επισκευής: 3 μήνες
  • Οι παραπάνω τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Τα αγαπημένα μας MacBook διαθέτουν εξαιρετικές οθόνες με πιστή απόδοση χρωμάτων, μεγάλη πυκνότητα pixel και υψηλά χαρακτηριστικά σε αντίθεση και χρόνο απόκρισης.

Μία βλάβη στην οθόνη σας θα χρειαζόταν μια επίπονη, χρονοβόρα και δαπανηρή διαδικασία για να επιτευχτεί η επισκευή της. Για αυτόν ακριβώς τον λόγω η Apple είχε τοποθετήσει ένα ανθεκτικό εμπρόσθιο γυαλί, πάνω στην οθόνη του MacBook για να την προστατέψει από πτώσεις και χτυπήματα. Έτσι και εσείς μπορεί να είχατε ένα μικρό ατύχημα με το MacBook σας αλλά η εμπρόσθια οθόνη δέχτηκε όλη την δύναμη του χτυπήματος, προστατεύοντας την πολύτιμη οθόνη σας.

Ως αποτέλεσμα τώρα έχετε μια οθόνη γεμάτη γρατσουνιές, ραγίσματα και σπασίματα που παράλληλα δουλεύει εξαιρετικά;

Αν αυτό ακριβώς αντιμετωπίζετε τότε η οθόνη σας δεν έχει καμία απολύτως βλάβη. Είναι το προστατευτικό γυαλί αυτό που έχει σπάσει και χρειάζεται αντικατάσταση για να έχετε πρόσβαση στην οθόνη σας.

Το laptop-sos θα αναλάβει την αντικατάσταση του εμπρόσθιου γυαλιού του αγαπημένου σας MacBook. Οι τεχνικοί μας θα σας εγκαταστήσουν ένα καινούργιο προστατευτικό γυαλί οθόνης MacBook για να είναι ασφαλισμένη η οθόνη σας από γρατζουνιές και χτυπήματα.