Αναβάθμιση μνήμης Macbook

Κόστος Επισκευής

Αναβάθμιση μνήμης Macbook
  • Κόστος εργασίας: 15
  • Χρόνος επισκευής: 30 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής: 3 μήνες
  • Οι παραπάνω τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

O κάθε υπολογιστής έχει τρείς βασικές μονάδες στις οποίες μπορούμε να κάνουμε αναβάθμιση και να δούμε άμεσα αποτελέσματα και σημαντικές διαφορές. Η αναβάθμιση της μνήμης είναι η πιο εύκολη και η πιο οικονομική από όλες τις άλλες επιλογές σας.

Αν το αγαπημένο σας MacBook έχει αρχίσει να σας παρουσιάζει αργές αντιδράσεις και διάφορα κολλήματα και καθυστερήσεις τότε μάλλον η μνήμη του MacBook σας δεν είναι αρκετή για τις ανάγκες σας. Ίσως πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε σοβαρά την αναβάθμιση μνήμης MacBook.

Περιγραφή προβλήματος ανεπάρκειας μνήμης:

Το MacBook σας έχει πλέον χαμηλή απόδοση. Ακόμη και αν δεν χρησιμοποιείτε βαριά προγράμματα επεξεργασίας εικόνας ή βίντεο, ο φορητός σας υπολογιστής  χρειάζεται αρκετό χώρο για τις καθημερινές σας εφαρμογές όταν αυτές είναι πολλές σε αριθμό. Αν δεν έχετε ξεκάθαρη ιδέα για το πόση μνήμη είναι αρκετή για το σύστημα σας πρέπει να γνωρίζετε:

  • Ο βασικός χρήστης χρειάζεται γύρω στα 2GB μνήμη. Αυτή του είναι αρκετή για πλοήγηση στο ιντερνέτ, βίντεο streaming, διαδικτυακό ραδιόφωνο, Facebook, διαχείριση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.α.
  • Ο μέσος χρήστης που κάνει χρήση ποιο εξειδικευμένων εφαρμογών και προγραμμάτων θα μείνει ικανοποιημένος από τα 3-4GB μνήμης.
  • Ενώ ο χρήστης βαριών προγραμμάτων επεξεργασίας εικόνας και βίντεο α χρειαστεί να επενδύσει σε ότι καλύτερο είναι διαθέσιμο για το MacBook του ανάλογα με το ποσό που θέλει να ξοδέψει για ένα αξιόπιστο υπολογιστή εργασίας.

Ολοκλήρωση αναβάθμισης μνήμης MacBook

Ελάτε στο εργαστήριο μας με το MacBook σας και μιλήστε μας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με αυτό. Οι τεχνικοί μας θα πραγματοποιήσουν έλεγχο του MacBook σας και θα σας ενημερώσουν για τους πόρους που χρειάζονται τα προγράμματα που χρησιμοποιείτε. Έτσι θα υπολογίσουμε πόση μνήμη χρειάζεται το MacBook σας για να λειτουργεί με άνεση και ευκολία. Μόλις επιλέξετε το μέγεθος της κάρτας μνήμης που θέλετε για το MacBook σας εμείς θα ολοκληρώσουμε την αναβάθμιση μνήμης MacBook όσο είναι δυνατόν πιο γρήγορα.