Επισκευή Mac Book Air | Laptop-sos.gr

Κόστος Επισκευής

Επισκευή Mac Book Air | Laptop-sos.gr
  • Κόστος εργασίας: 40
  • Χρόνος επισκευής: 1 - 2 ημέρες
  • Οι παραπάνω τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows

Τα Microsoft Windows είναι το πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα για προσωπικούς αλλά και επαγγελματικούς H/Y. Στατιστικά περίπου το 90% των σταθερών υπολογιστών και των laptop έχουν ως πρώτο λειτουργικό σύστημα τα Microsoft Windows.

Οφέλη εγκατάστασης Windows σε MacBook:

Παρά την εξάπλωση του Mac OS X τα Windows εξακολουθούν να μονοπωλούν την αγορά και ειδικά στους υπολογιστές των επιχειρήσεων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα αρκετά συχνά να χρειάζεστε να χρησιμοποιήσετε το λειτουργικό σύστημα της Microsoft. Ίσως να υπάρχει κάποια εφαρμογή που είναι διαθέσιμη μόνο για Windows ή μπορεί να θέλετε να παίξετε παιχνίδια που δεν έχουν εκδοθεί για τα Mac OS X. Όποιος και αν είναι ο λόγος για να εγκαταστήσετε Windows OS στο MacBook σας, αυτό είναι εφικτό.

Το laptop-sos θα κάνει εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος Windows στο MacBook σας.

Λεπτομέρειες εγκατάστασης Windows σε MacBook:

H εγκατάσταση Windows OS θα είναι παράλληλη με το Mac OS X. Κάθε φορά που θα ενεργοποιείτε το MacBook σας θα έχετε την επιλογή να διαλέξετε μεταξύ των Windows OS και του Mac OS X. Θα μπορείτε να κάνετε χρήση όλων των πόρων του συστήματος σας και το MacBook σας θα λειτουργεί σαν ένα συμβατικό υψηλής απόδοσης laptop με Microsoft Windows. Υπάρχει και δεύτερος τρόπος λειτουργίας του λειτουργικού Windows OS μέσω ειδικού προγράμματος εικονικοποίησης (Virtualization) και να εκκινούν τα Windows μέσα στο ίδιο περιβάλλον χρήσης του Mac OS X.

Δεν έχετε παρά να έρθετε στο εργαστήριο μας και οι τεχνικοί μας θα σας ενημερώσουν για όλες τις λεπτομέρειες της εγκατάστασης Microsoft Windows σε MacBook.