Επισκευή Mac Book Pro | Laptop-sos.gr

Κόστος Επισκευής

Επισκευή Mac Book Pro | Laptop-sos.gr
  • Κόστος εργασίας: 20
  • Χρόνος επισκευής: 1 ημέρα
  • Οι παραπάνω τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Γιατί να κάνω Back Up στα αρχεία μου:

Αν σας ενδιαφέρουν έστω και ελάχιστα τα αρχεία σας, το άλμπουμ με τις φωτογραφίες σας, τα τραγούδια σας, οι ταινίες σας, η σχολική εργασία σας ή  οτιδήποτε είναι σημαντικό για εσάς και τα κρατάτε αποθηκευμένα στον σκληρό σας δίσκο, βρίσκεστε σε κίνδυνο.

Αν δεν έχετε κάνει back up των αρχείων σας διατρέχετε τον κίνδυνο να χάσετε τα πολύτιμα αρχεία σας σε περίπτωση βλάβης του MacBook σας.

Υπάρχουν πολλοί χρήστες ηλεκτρονικών υπολογιστών που μπορούν να σας επιβεβαιώσουν ότι η απώλεια δεδομένων είναι ένα συχνό φαινόμενο και αν δεν έχει συμβεί ακόμη σε εσάς οι πιθανότητες να συμβεί είναι πολλές. Στην πραγματικότητα υπολογίζουμε ότι κάθε σκληρός δίσκος που έχει κατασκευαστεί έχει μια μέγιστη διάρκεια ζωής. Κάποια στιγμή θα πάθει βλάβη και θα πάψει να λειτουργεί. Και ακόμη και αν σκληρός συνεχίσει να λειτουργεί αρχεία που μέχρι χθες άνοιγαν κανονικά, μπορεί να εμφανιστούν ως κατεστραμμένα και να είναι αδύνατη η προσπέλαση τους χωρίς κάποιον εμφανή λόγο.

Είναι πολύ απλό αν έχετε μόνο ένα αντίγραφο ενός αρχείου, κάποια στιγμή είναι πιθανό να το χάσετε για πάντα. Και αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να κάνετε back up αρχείων.

Μην αγχώνεστε όμως το laptop-sos είναι στην διάθεση σας. Το back up αρχείων είναι μία ασφαλής διαδικασία,  οικονομική και πιο ασφαλής από την ανάκτηση δεδομένων.