Εγκατάσταση Mac OS X σε Macbook

Κόστος Επισκευής

Εγκατάσταση Mac OS X σε Macbook
  • Κόστος εργασίας: 40
  • Χρόνος επισκευής: 1 - 2 ημέρες
  • Οι παραπάνω τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Το Mac OS X είναι το λειτουργικό σύστημα του αγαπημένου σας MacBook.

Το λειτουργικό σύστημα είναι ένα σύνολο από βασικές εφαρμογές που αναλαμβάνουν να διαχειριστούν  τις εφαρμογές σας, να συντονίσουν τις εργασίες σας και να κατανέμουν τους διαθέσιμους πόρους του συστήματος σας. Το Mac OS X αναλαμβάνει να μεσολαβήσει μεταξύ υλικού και εφαρμογών και έτσι κάνει την χρήση του MacBook σας πιο εύκολη προσφέροντας σας ένα πρακτικό περιβάλλον χρήσης.

Η Apple φροντίζει να αναβαθμίζει το λειτουργικό της σύστημα συχνά ώστε οι χρήστες των MacBook να έχουν πάντα στην διάθεση τους την νεότερη τεχνολογία. Εσείς μπορεί να θέλετε να κάνετε αναβάθμιση ή ακόμη και να κάνετε επανεγκατάσταση του υπάρχοντος λογισμικού σας.

Κάνοντας μία αναβάθμιση μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την καινούργια τεχνολογία χωρίς να υποστούν αλλαγές τα αρχεία και οι εφαρμογές σας. Ενώ στην περίπτωση εγκατάστασης ενός προϋπάρχοντος συστήματος έχετε πιο πολλές επιλογές διαθέσιμες. Μπορείτε να κάνετε καθαρισμό όλου του δίσκου και να προσθέσετε μια καινούργια εγκατάσταση ή μπορείτε απλά να επαναφέρετε το λειτουργικό σας σύστημα στην αρχική του κατάσταση χωρίς διαφοροποιήσεις.

Κατά την εγκατάσταση των Mac OS X οι τεχνικοί μας θα λάβουν υπόψη τους τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες και θα διαμορφώσουν το σύστημα σας ανάλογα. Η εγκατάσταση λειτουργικού συστήματος Mac OS X είναι μια διαδικασία που πρέπει να ολοκληρώνεται από εξειδικευμένους τεχνικούς. Κάθε μέρα χρήσης του MacBook σας θα στηρίζεστε και θα  χρησιμοποιείτε το λειτουργικό σας σύστημα Mac OS X.

Ένα λάθος κατά την εγκατάσταση θα σας δημιουργεί συχνά προβλήματα και στην χειρότερη περίπτωση δεν θα είναι δυνατό να κάνετε καθόλου χρήση του MacBook αν δεν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.

Ελάτε στο εργαστήριο μας για να σας εγκαταστήσουμε τα Mac OS X στο MacBook σας γρήγορα και με ασφάλεια.