Επισκευή σπασμένης οθόνης Toshiba | Laptop-sos.gr

Επισκευή σπασμένης οθόνης Toshiba

Επισκευή σπασμένης οθόνης Toshiba

To laptop Toshiba σας βρίσκεται στο πάτωμα, με σπασμένη την οθόνη; Σίγουρα το θέαμα είναι δυσάρεστο, όμως κρατήστε την ψυχραιμία σας κι αφήστε τους τεχνικούς μας να σας βοηθήσουν, όπως μόνο στο Laptop-SOS γνωρίζουμε: γρήγορα κι αποτελεσματικά. Φέρτε άμεσα το laptop Toshiba στο εργαστήριό μας, για να ελέγξουμε τη ζημιά και να σας κατατοπίσουμε για τις ενέργειες που πρέπει να ακολουθήσουν για την επισκευή σπασμένης οθόνης Toshiba.

Διαδικασία για την επισκευή σπασμένης οθόνης Toshiba:

  • Είναι σημαντικό να έχουμε άμεσα στα χέρια μας το laptop Toshiba σας για να εξακριβώσουμε τι ακριβώς έχει πάθει. Κι αυτό γιατί, πέρα από την εμφανώς σπασμένη ή ραγισμένη οθόνη του, υπάρχει πιθανότητα να έχει επιπλέον ζημιά. Για να γίνει αυτό, οι τεχνικοί μας θα χρησιμοποιήσουν μια εξωτερική οθόνη, την οποία θα συνδέσουν στο laptop Toshiba σας. Αν ανάβει κανονικά, φορτώνει τα προγράμματά του και ανοίγει τα αρχεία για την επεξεργασία δεδομένων, τότε σίγουρα αξίζει να προβούμε στην επισκευή σπασμένης οθόνης Toshiba.
  • To part number είναι εκείνο που θα δώσει στους τεχνικούς του Laptop-SOS τα τεχνικά χαρακτηριστικά της οθόνης, βάσει των οποίων θα αναζητήσουμε και το σωστό ανταλλακτικό. Καταρχάς οι διαστάσεις της οθόνης, κι έπειτα η υψηλή ή χαμηλή ανάλυση και ο τρόπος φωτισμού της (π.χ. backlit). Στο Laptop-SOS έχουμε οθόνες για όλα τα μοντέλα φορητών υπολογιστών. Όταν βρούμε την κατάλληλη, συμβατή δηλαδή, οθόνη για την επισκευή σπασμένης οθόνης Toshiba, θα προχωρήσουμε στην αλλαγή της.

Αν, λοιπόν, η οθόνη του laptop Toshiba:

  • είναι ραγισμένη
  • παρουσιάζει λευκά ή πολύχρωμα τμήματα
  • έχει νεκρά pixels
  • και γραμμές οριζόντιες ή κάθετες,

μην το εγκαταλείψετε, αλλά απευθυνθείτε στο Laptop-SOS.

Θα πραγματοποιήσουμε τον απαραίτητο έλεγχο και θα σας ενημερώσουμε αν επισκευάζεται ή όχι.

Χρόνος και κόστος επισκευής σπασμένης οθόνης Toshiba:

Από τα χαρακτηριστικά και τον τύπο της οθόνης εξαρτάται το κόστος για την ανταλλακτική οθόνη. Το προσωπικό μας βρίσκεται πάντα σε επικοινωνία και συνεννόηση μαζί σας για την επιλογή του ανταλλακτικού, την αγορά και την άμεση τοποθέτησή του στο laptop Toshiba σας.

Εγγύηση:

Για τα ανταλλακτικά σας παρέχουμε εγγύηση κατασκευαστή από 1 - 3  έτη (ανάλογα το μοντέλο).