Επισκευή σπασμένης οθόνης Sony | Laptop-sos.gr

Επισκευή σπασμένης οθόνης Sony

Επισκευή σπασμένης οθόνης Sony

Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο θέαμα η σπασμένη οθόνη του laptop Sony σας. Ωστόσο με μερικές έξυπνες κινήσεις ο φορητός σας υπολογιστής θα γίνει ξανά καινούργιος, κι αυτό χωρίς μεγάλο κόστος. Στο Laptop-SOS είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε με το laptop σας – και βέβαια να αντικαταστήσουμε τη σπασμένη οθόνη του.

Διαδικασία επισκευή σπασμένης οθόνης Sony:

Η πρώτη και σημαντική κίνηση που θα κάνουμε στο Laptop-SOS είναι να ελέγξουμε την έκταση της ζημιάς που έχει προκαλέσει η πτώση ή το χτύπημα στο φορητό υπολογιστή σας. Οι τεχνικοί μας θα διαπιστώσουν, με τις γνώσεις και τον εξοπλισμό που διαθέτουμε στις εγκαταστάσεις μας, αν το laptop είναι αξιόπιστο και λειτουργικό εκτός της σπασμένης οθόνης. Η σύνδεσή του σε μια εξωτερική οθόνη θα μας βοηθήσει να βγάλουμε αυτά τα πολύτιμα για την εκτίμηση της ζημιάς συμπεράσματα. Αν λοιπόν το πόρισμα είναι θετικό, τότε αξίζει να προχωρήσουμε σε επισκευή σπασμένης οθόνης Sony.

Οι τεχνικοί μας θα καταγράψουν το Part Number της οθόνης του, που θα μας δώσει τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για τον τύπο της οθόνης. Στη συνέχεια θα συζητήσουμε μαζί σας για τις επιλογές που υπάρχουν όσον αφορά την επιλογή της ανταλλακτικής οθόνης για την επισκευή σπασμένης οθόνης Sony. Το Laptop-SOS θα εξασφαλίσει για εσάς την οθόνη που θα είναι απολύτως συμβατή με το laptop Sony σας, στις σωστές πάντα διαστάσεις και ανάλυση (υψηλή ή χαμηλή) και με την κατάλληλη λάμπα για το φωτισμό της.

Αν λοιπόν η οθόνη του laptop Sony:

  • είναι σπασμένη
  • παρουσιάζει λευκές ή πολύχρωμες κηλίδες
  • κάνει γραμμές
  • ενώ αρκετά pixels στην οθόνη είναι νεκρά,

μη βιαστείτε να το βάλετε στην άκρη ή να αγοράσετε καινούργιο.

Φέρτε το laptop Sony σας στο Laptop-SOS κι αφήστε τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας να το ελέγξουν και να αποκαταστήσουν τη ζημιά.

Χρόνος και κόστος επισκευής σπασμένης οθόνης Sony:

Το μοντέλο της οθόνης είναι αυτό που θα καθορίσει και το κόστος της. Κάθε παραγγελία γίνεται κατόπιν συνεννόησης μαζί σας. Όταν έχουμε την ανταλλακτική οθόνη, θα προχωρήσουμε άμεσα στην τοποθέτησή της.

Εγγύηση:

Για τα ανταλλακτικά σας παρέχουμε εγγύηση κατασκευαστή από 1 - 3  έτη (ανάλογα το μοντέλο).