Επισκευή σπασμένης οθόνης Lenovo | Laptop-sos.gr

Επισκευή σπασμένης οθόνης Lenovo

Επισκευή σπασμένης οθόνης Lenovo

Αναμφισβήτητα είναι δύσκολη η στιγμή που θα αντικρίσετε το laptop Lenovo με ραγισμένη ή σπασμένη οθόνη και σίγουρα η εποχή μας δεν είναι η κατάλληλη για αγορά καινούργιου. Ωστόσο είναι κάτι που δεν χρειάζεται να κάνετε, αφού στο Laptop-SOS διαθέτουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία κι εξοπλισμό για να αναλάβουμε την επισκευή σπασμένης οθόνης Lenovo.

Διαδικασία επισκευής σπασμένης οθόνης Lenovo:

Τα βήματα που θα ακολουθήσουμε στο Laptop-SOS για την επισκευή του laptop σας είναι συγκεκριμένα και μεθοδικά:

  • Πρώτα πρώτα πρέπει να εκτιμήσουμε το μέγεθος της βλάβης που έχει υποστεί ο φορητός σας υπολογιστής. Οι τεχνικοί μας θα χρησιμοποιήσουν τον κατάλληλο εξοπλισμό για το σκοπό αυτό. Βασικό εδώ είναι να βεβαιωθούν ότι το laptop σας δεν έχει και λειτουργικά προβλήματα εκτός από τη σπασμένη οθόνη. Για να το πετύχουμε αυτό, οι τεχνικοί μας θα συνδέσουν τον υπολογιστή σας σε μια εξωτερική οθόνη μέσω της θύρας VGA. Στη συνέχεια θα τον θέσουν σε λειτουργία και θα διαπιστώσουν αν φορτώνει τα Windows και τρέχει κανονικά τα προγράμματά του. Αν το laptop είναι πραγματικά λειτουργικό, με εξαίρεση την οθόνη του, τότε οι τεχνικοί μας θα σας προτείνουν την επισκευή σπασμένης οθόνης Lenovo.
  • H επισκευή σπασμένης οθόνης Lenovo θα γίνει αφού οι τεχνικοί μας καταγράψουν το part number της οθόνης του. Αυτός ο κωδικός θα μας δώσει τον τύπο της οθόνης, ώστε να αναζητήσουμε την κατάλληλη ανταλλακτική οθόνη. Στο Laptop-SOS έχουμε οθόνες οι οποίες είναι συμβατές με όλα τα μοντέλα laptop Lenovo. Θα αντικαταστήσουμε λοιπόν τη σπασμένη σας οθόνη με μια καινούργια LCD, TFT, LED, απόλυτα συμβατή οθόνη, στις κατάλληλες διαστάσεις, υψηλή ή χαμηλή ανάλυση και με τον ανάλογο φωτισμό.

Αν λοιπόν η οθόνη του laptop Lenovo:

  • είναι ραγισμένη ή σπασμένη
  • έχει τμήματα λευκά ή πολύχρωμα
  • κάνει γραμμές ή λείπουν γραμμές
  • ενώ αρκετά pixels στην οθόνη είναι νεκρά,

φέρτε μας το laptop Lenovo και εμπιστευτείτε την εμπειρία και την τεχνογνωσία των ηλεκτρονικών τεχνικών μας, που θα σας παραδώσουν το laptop σας σαν καινούργιο.

Χρόνος και κόστος επισκευής:

Το μοντέλο της οθόνης είναι αυτό που θα καθορίσει και το κόστος της. Η παραγγελία οθόνης γίνεται σε συνεννόηση μαζί σας. Όταν έχουμε την ανταλλακτική οθόνη, θα προχωρήσουμε άμεσα στην τοποθέτησή της.

Εγγύηση:

Για τα ανταλλακτικά σας παρέχουμε εγγύηση κατασκευαστή από 1 - 3  έτη (ανάλογα το μοντέλο).