Σπασμένη οθόνη Laptop

Σπασμένη οθόνη laptop

Σπασμένη οθόνη laptop

Αν σας έπεσε κατά λάθος το laptop, με αποτέλεσμα να ραγίσει ή και να σπάσει η οθόνη του, μη σας πιάσει πανικός. Η πρακτικότητα των φορητών υπολογιστών, που μας δίνουν τη δυνατότητα να έχουμε πάντα κοντά μας τόσο την εργασία, όσο και το αγαπημένο μας ψυχαγωγικό υλικό έχει δυστυχώς αυτό το τίμημα – την έκθεση στον κίνδυνο ενός τέτοιου ατυχήματος. Παρ' όλ' αυτά, μια σπασμένη οθόνη laptop είναι κάτι που το Laptop-SOS επισκευάζει για εσάς.

Περιγραφή βλάβης:

Αν λοιπόν το laptop σας πέσει ή προσκρούσει κάπου, η σπασμένη οθόνη laptop θα παρουσιάζει τα εξής:

  • είναι εμφανώς ραγισμένη
  • λευκά ή πολύχρωμα «νερά»
  • κάθετες ή οριζόντιες γραμμές
  • γραμμές που λείπουν
  • νεκρά pixels στην οθόνη

Επισκευή βλάβης:

Αν το laptop σας έχει σαφώς σπασμένη οθόνη, δεν έχετε παρά να το φέρετε στο Laptop-SOS. Οι τεχνικοί μας θα το ελέγξουν, προκειμένου να βεβαιωθούν ότι, πέραν της οθόνης, ο υπολογιστής σας λειτουργεί κανονικά. Για το σκοπό αυτό θα συνδέσουν στο laptop σας μια εξωτερική οθόνη στη θύρα της κάρτας γραφικών. Αν δεν παρουσιάζει άλλο πρόβλημα, οι τεχνικοί μας θα συζητήσουν μαζί σας για την αλλαγή της σπασμένης οθόνης.

Εφόσον συμφωνήσετε, θα καταγράψουν το μοντέλο και τον Part Number της οθόνης, που είναι αναγκαίος για τον προσδιορισμό του μοντέλου του laptop σας. Κατόπιν θα σας πληροφορήσουν για την ανταλλακτική οθόνη που είναι συμβατή με το laptop σας. Για την επισκευή σπασμένης οθόνης laptop αντικαθιστούμε το σπασμένο κρύσταλλο (LCD, TFT) με άλλο, απόλυτα συμβατό με τον υπολογιστή σας, σε πολύ συμφέρουσα τιμή. Σημαντικά στοιχεία εδώ είναι οι διαστάσεις της οθόνης, η ανάλυσή της και η λάμπα που θα χρειαστεί για το φωτισμό της.

Κόστος και χρόνος για την επισκευή:

Οι τεχνικοί μας θα συζητήσουν μαζί σας για τα εξαρτήματα που είναι απαραίτητα και θα σας ενημερώσουν για το πόσο στοιχίζουν. Η αντικατάσταση της οθόνης είναι μια εργασία που δεν απαιτεί πολύ χρόνο.

Εγγύηση:

Για τα ανταλλακτικά σας παρέχουμε εγγύηση κατασκευαστή από 1 - 3  έτη (ανάλογα το μοντέλο).