Επισκευή σπασμένης οθόνης IBM | Laptop-sos.gr

Επισκευή σπασμένης οθόνης IBM

Επισκευή σπασμένης οθόνης IBM

Αν σας έπεσε το laptop IBM κι έσπασε η οθόνη του, μην πανικοβληθείτε. Είναι ένας κίνδυνος που διατρέχουν οι φορητοί υπολογιστές λόγω της μεταφοράς τους και της συνεχούς έκθεσής τους. Ωστόσο το Laptop-SOS είναι στη διάθεσή σας όχι μόνο για την επισκευή σπασμένης οθόνης IBM, αλλά και για κάθε ζήτημα που τυχόν προκύψει με το laptop σας.

Διαδικασία επισκευής σπασμένης οθόνης IBM:

  • Οι τεχνικοί μας θα ακολουθήσουν συγκεκριμένα βήματα, έτσι ώστε να πιστοποιηθεί καταρχήν η ζημιά και στη συνέχεια να προχωρήσουν στην απαραίτητη επισκευή. Πρώτο και βασικό μας μέλημα είναι να διαπιστώσουμε το μέγεθος της βλάβης που έχει προκαλέσει η πτώση ή το χτύπημα στο laptop σας. Συγκεκριμένα, πρέπει να βεβαιωθούμε ότι, εκτός από τη σπασμένη οθόνη, το laptop σας λειτουργεί κανονικά. Θα συνδέσουμε λοιπόν το φορητό σας IBM σε μια εξωτερική οθόνη. Αν ενεργοποιείται κανονικά, φορτώνει το λογισμικό του και τρέχει τα προγράμματα, τότε θα ακολουθήσουμε τη διαδικασία για την επισκευή σπασμένης οθόνης IBM.
  • Επόμενη κίνησή μας είναι να αναζητήσουμε στο laptop IBM σας τον part number, ο οποίος μας δίνει τα απαραίτητα στοιχεία για τον τύπο της οθόνης. Βάσει τεχνικών χαρακτηριστικών θα σας προτείνουμε την κατάλληλη οθόνη για το laptop IBM σας. Στο Laptop-SOS έχουμε ανταλλακτικές οθόνες για όλα τα μοντέλα laptop IBM, στις κατάλληλες διαστάσεις, τη σωστή ανάλυση και φωτισμό. Πρόκειται για οθόνες LCD, TFT και LED, καινούργιες και απόλυτα συμβατές. Εφόσον σας ενημερώσουμε σχετικά, θα προχωρήσουμε στην επισκευή σπασμένης οθόνης IBM.

Αν λοιπόν η οθόνη του laptop IBM:

  • είναι σπασμένη
  • παρουσιάζει περιοχές λευκές ή πολύχρωμες
  • κάνει γραμμές οριζόντιες ή κάθετες
  • κι έχει νεκρά pixels,

δεν έχετε παρά να φέρετε το laptop στις εγκαταστάσεις μας και ν' αφήσετε τους έμπειρους τεχνικούς μας να το ελέγξουν για να το επισκευάσουν και να σας το παραδώσουν σαν καινούργιο.

Χρόνος και κόστος επισκευής:

Ανάλογα με τον τύπο της οθόνης καθορίζεται και η τιμή για την ανταλλακτική οθόνη. Οι τεχνικοί μας θα σας ενημερώσουν για τις επιλογές που έχετε και το κόστος. Από τη στιγμή που θα έχουμε το ανταλλακτικό στα χέρια μας, ο χρόνος που απαιτείται για την επισκευή είναι ελάχιστος.

Εγγύηση:

Για τα ανταλλακτικά σας παρέχουμε εγγύηση κατασκευαστή από 1 - 3  έτη (ανάλογα το μοντέλο).