Επισκευή σπασμένης οθόνης HP | Laptop-sos.gr

Επισκευή σπασμένης οθόνης HP

Επισκευή σπασμένης οθόνης HP

Είναι σίγουρα δύσκολη η στιγμή που θα δείτε το laptop HP σας στο πάτωμα με ραγισμένη οθόνη. Οι καιροί όμως επιβάλλουν να προσπαθήσετε να το επισκευάσετε, αντί να αγοράσετε καινούργιο. Οι τεχνικοί μας στο Laptop-SOS είναι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν και να αντιμετωπίσουν όποιο πρόβλημα ή δυσλειτουργία παρουσιάσει το laptop HP σας. Φυσικά, ανάμεσα στις εργασίες που φέρνουμε εις πέρας με απόλυτη επιτυχία στο Laptop-SOS είναι η επισκευή σπασμένης οθόνης HP.

Διαδικασία επισκευής σπασμένης οθόνης HP:

  • Πρώτο και σημαντικότερο μέλημα των ηλεκτρονικών τεχνικών μας είναι να ελέγξουν το laptop HP σας, για να καταγράψουν το μέγεθος της ζημιάς. Το ζητούμενο εδώ είναι να διαπιστωθεί αν το laptop σας έχει άλλη βλάβη εκτός της σπασμένης οθόνης. Θα το συνδέσουμε σε μια εξωτερική οθόνη μέσω της θύρας γραφικών, κι εφόσον ανοίγει κανονικά, φορτώνει τα προγράμματά του κι εκτελεί εντολές κι εργασίες, θα σας ενημερώσουμε για να προχωρήσουμε στην επισκευή σπασμένης οθόνης HP.
  • Οι ηλεκτρονικοί τεχνικοί μας θα σημειώσουν κατόπιν το p/n, που μας δίνει τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της οθόνης. Τότε μπορούμε να βρούμε την ανταλλακτική οθόνη που είναι κατάλληλη για το laptop HP σας. Στο Laptop-SOS έχουμε ανταλλακτικές οθόνες για όλα τα μοντέλα laptop HP, απόλυτα συμβατές με αυτά. Θα βρούμε λοιπόν τη σωστή οθόνη, με τις κατάλληλες διαστάσεις, τη σωστή υψηλή ή χαμηλή ανάλυση και τη σωστή λάμπα. Εκείνο που αντικαθίσταται ουσιαστικά είναι το κρύσταλλο της οθόνης (LCD ή TFT).

Αν, λοιπόν, η οθόνη του laptop HP:

  • είναι εμφανώς σπασμένη
  • έχει σημεία χωρίς εικόνα
  • είναι σκοτεινή ή ξεθωριασμένη
  • κι έχει αρκετά νεκρά pixels,

δεν έχετε παρά να φέρετε το laptop σας στο εργαστήριό μας, όπου με την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό που διαθέτουμε θα αναλάβουμε την άμεση επισκευή σπασμένης οθόνης HP.

Χρόνος και κόστος επισκευής:

Η τιμή της οθόνης καθορίζεται από τα τεχνικά χαρακτηριστικά της. Έχουμε άμεσα διαθέσιμο απόθεμα για διάφορα μοντέλα οθονών, απόλυτα συμβατών με αυτά, σε πολύ οικονομικές τιμές. Ο χρόνος που χρειαζόμαστε για να αντικαταστήσουμε τη σπασμένη οθόνη HP είναι ελάχιστος.

Εγγύηση:

Για τα ανταλλακτικά σας παρέχουμε εγγύηση κατασκευαστή από 1 - 3  έτη (ανάλογα το μοντέλο).