Επισκευή σπασμένης οθόνης Fujitsu | Laptop-sos.gr

Επισκευή σπασμένης οθόνης Fujitsu

Επισκευή σπασμένης οθόνης Fujitsu

Ένα παραπάτημα και το laptop Fujitsu σας βρέθηκε με σπασμένη οθόνη; Μην ανησυχείτε, και προπαντός μη διανοηθείτε να βάλετε στην άκρη τον πολύτιμο φορητό σας υπολογιστή. Το Laptop-SOS είναι στη διάθεσή σας για να ελέγξει και να αποκαταστήσει τη ζημιά, αφού αναλαμβάνουμε την άμεση επισκευή σπασμένης οθόνης Fujitsu.

Διαδικασία επισκευής σπασμένης οθόνης Fujitsu:

  • Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι μας φέρετε το laptop Fujitsu σας κι εμείς θα φροντίσουμε να διαπιστώσουμε το βαθμό της ζημιάς από την πρόσκρουση. Είναι το πρώτο και σημαντικότερο μέλημα των τεχνικών του Laptop-SOS, οι οποίοι και θα σας ενημερώσουν στη συνέχεια αν αξίζει να γίνει επισκευή σπασμένης οθόνης Fujitsu. Συγκεκριμένα, θα συνδέσουν το laptop σας σε μια εξωτερική οθόνη μέσω της θύρας γραφικών. Αν βεβαιωθούν ότι το laptop δεν έχει υποστεί άλλες βλάβες, αλλά λειτουργεί κανονικά, τότε θα σας ενημερώσουν για τις επιλογές που έχετε και σε συνεννόηση μαζί σας θα προχωρήσουν στην επιλογή του κατάλληλου ανταλλακτικού.
  • Το επόμενο σημαντικό βήμα είναι η καταγραφή από τους τεχνικούς μας του τύπου της οθόνης που έχει το laptop Fujitsu σας, του λεγόμενου part number, που είναι βασικός για την εύρεση της σωστής ανταλλακτικής οθόνης. Εδώ εννοούμε τις σωστές διαστάσεις, την υψηλή ή χαμηλή ανάλυση, τον κατάλληλο τύπο λάμπας. Στο Laptop-SOS έχουμε στοκ από οθόνες συμβατές με όλα τα μοντέλα Fujitsu.

Αν, λοιπόν, η οθόνη του laptop Fujitsu:

  • είναι ραγισμένη ή σπασμένη
  • έχει περιοχές λευκές ή πολύχρωμες
  • είναι σκοτεινή ή μουντή
  • κάνει γραμμές ή λείπουν γραμμές από την οθόνη
  • ενώ αρκετά pixels στην οθόνη είναι νεκρά,

μην προβείτε σε οποιαδήποτε κίνηση αντικατάστασής του, αλλά φέρτε στις εγκαταστάσεις μας.

Οι εξειδικευμένοι ηλεκτρονικοί μας θα πραγματοποιήσουν τον απαραίτητο έλεγχο και θα σας ενημερώσουν.

Χρόνος και κόστος επισκευής:

Το κόστος της για την επισκευή σπασμένης οθόνης Fujitsu θα καθοριστεί από τα τεχνικά χαρακτηριστικά της. Χρησιμοποιούμε πάντα καινούργιες οθόνες που είναι απόλυτα συμβατές με αυτές του κατασκευαστή, και πάντα στις πιο οικονομικές τιμές. Όσο για το χρόνο που απαιτείται, η επισκευή σπασμένης οθόνης Fujitsu γίνεται άμεσα από τη στιγμή που θα επιλέξουμε και θα έχουμε την κατάλληλη οθόνη.

Εγγύηση:

Για τα ανταλλακτικά σας παρέχουμε εγγύηση κατασκευαστή από 1 - 3  έτη (ανάλογα το μοντέλο).