Επισκευή σπασμένης οθόνης Dell | Laptop-sos.gr

Επισκευή σπασμένης οθόνης Dell

Επισκευή σπασμένης οθόνης Dell

Το laptop Dell που έχετε σας έχει πραγματικά λύσει τα χέρια. Το παίρνετε μαζί σας παντού, είναι βασικό εργαλείο για τη δουλειά σας. Και μια μέρα αναπάντεχα, ένα παραπάτημα και το αντικρίζετε με οθόνη σπασμένη... Αναμφίβολα δύσκολη στιγμή. Όμως μη σας κυριεύει το άγχος. Η οθόνη ανήκει στα εξαρτήματα του φορητού υπολογιστή που επισκευάζουμε στο Laptop-SOS.

Διαδικασία επισκευής σπασμένης οθόνης Dell:

  • Φέρτε λοιπόν το laptop Dell σας στις εγκαταστάσεις του Laptop-SOS και θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα κι αποτελεσματικά. Διαθέτουμε ανταλλακτικές οθόνες για όλα τα μοντέλα laptop Dell, καινούργιες και απόλυτα συμβατές με αυτά. Αναλαμβάνουμε δε την τοποθέτησή τους με κόστος πολύ μικρότερο από εκείνο των αντιπροσωπειών.
  • Πρώτα πρώτα θα συνδέσουμε μια εξωτερική οθόνη στο laptop Dell σας για να βεβαιωθούμε ότι η ζημιά που έχει δεν ξεπερνά τη σπασμένη οθόνη του. Αν λειτουργεί κανονικά και εκτελεί απρόσκοπτα τις εργασίες του, τότε θα σας ενημερώσουμε σχετικά για να προχωρήσουμε στην επισκευή σπασμένης οθόνης Dell. Είναι σημαντικό να εμπιστευτείτε εδώ τους τεχνικούς μας, οι οποίοι στηριζόμενοι στην εμπειρία τους και με τον εξοπλισμό που διαθέτουν θα φροντίσουν να αντικαταστήσουν τη σπασμένη σας οθόνη.
  • Για την επιλογή και την παραγγελία του ανταλλακτικού θα αναζητήσουμε πάνω στο laptop Dell σας το part number, το οποίο μας δηλώνει τον τύπο της οθόνης και είναι αναγκαίος για την επιλογή της σωστής ανταλλακτικής οθόνης. Τα στοιχεία που χρειαζόμαστε κυρίως είναι το μέγεθος της οθόνης, δηλαδή οι διαστάσεις της, η ανάλυσή της και η λάμπα που χρησιμοποιεί για το φωτισμό της. Όταν συγκεντρώσουμε αυτές τις πληροφορίες, θα προχωρήσουμε στην επισκευή σπασμένης οθόνης Dell.

Αν, λοιπόν, η οθόνη του laptop Dell:

  • έχει εμφανώς ραγίσει
  • έχει περιοχές λευκές ή πολύχρωμες
  • παρουσιάζει νεκρά pixel
  • ή εμφανίζει γραμμές,

ελάτε σε επαφή με το τεχνικό προσωπικό μας αντί να το εγκαταλείψετε και να προσανατολιστείτε στην αγορά καινούργιου.

Το Laptop-SOS σας εγγυάται την επιτυχή αποκατάσταση της οθόνης και την επαναλειτουργία του φορητού υπολογιστή σας.

Χρόνος και κόστος επισκευής:

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της οθόνης που διαθέτει το laptop Dell σας θα ορίσουν και την τιμή για την αγορά του ανταλλακτικού. Εμείς σας ενημερώνουμε για τις διαθέσιμες στην αγορά επιλογές που έχετε κι εφόσον συμφωνήσετε, προχωρούμε στην επισκευή σπασμένης οθόνης Dell. H εργασία αντικατάστασης δεν είναι καθόλου χρονοβόρα.

Εγγύηση:

Για τα ανταλλακτικά σας παρέχουμε εγγύηση κατασκευαστή από 1 - 3  έτη (ανάλογα το μοντέλο).