Επισκευή σπασμένης οθόνης Compaq | Laptop-sos.gr

Επισκευή σπασμένης οθόνης Compaq

Επισκευή σπασμένης οθόνης Compaq

Έχετε το φορητό σας Compaq πάντα και παντού μαζί σας, όταν μια μέρα, από λάθος, πέφτει και σπάει η οθόνη του; Είναι σίγουρα βαρύ το τίμημα που ενδέχεται να πληρώσετε για την τόσο πρακτική φορητότητα του laptop σας. Παρ' όλ' αυτά, μην αφήσετε να σας κυριεύσει πανικός, αφού στο Laptop-SOS αναλαμβάνουμε την άμεση επισκευή σπασμένης οθόνης Compaq αντικαθιστώντας τη με άλλη, απόλυτα συμβατή με αυτήν.

Διαδικασία επισκευής σπασμένης οθόνης Compaq:

  • Στις εγκαταστάσεις του Laptop-SOS, χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία και τον ειδικό εξοπλισμό μας, θα διαπιστώσουμε αρχικά το μέγεθος της ζημιάς που έχει προκαλέσει η πτώση στο laptop Compaq σας. Θα συνδέσουμε τον υπολογιστή σας σε μια εξωτερική οθόνη μέσω της θύρας VGA, για να βεβαιωθούμε ότι λειτουργεί κανονικά, δηλαδή ενεργοποιείται, φορτώνει τα Windows κι εκτελεί εργασίες. Εφόσον λοιπόν η μόνη ζημιά που έχει υποστεί το laptop σας είναι στην οθόνη, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, ώστε να προχωρήσουμε στην επισκευή σπασμένης οθόνης Compaq.
  • Για να βρούμε την κατάλληλη ανταλλακτική οθόνη, θα αναζητήσουμε πάνω στο laptop σας το part number, που θα μας δώσει τον τύπο της οθόνης, δηλαδή τις διαστάσεις, την ανάλυση και τον τρόπο φωτισμού της. Με αυτά τα στοιχεία θα επιλέξουμε από το απόθεμα οθονών μας ή θα παραγγείλουμε εκείνη που ανταποκρίνεται απόλυτα στα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου Compaq σας. Θα αντικαταστήσουμε λοιπόν τη σπασμένη οθόνη σας με καινούργια οθόνη LCD, TFT, LED, απόλυτα συμβατή με αυτήν του laptop Compaq σας.

Αν λοιπόν η οθόνη του laptop Compaq:

  • έχει ραγίσει
  • έχει τμήματα πολύχρωμα ή λευκά
  • αρκετά pixels στην οθόνη είναι νεκρά
  • και εμφανίζει οριζόντιες ή κάθετες γραμμές,

αναθέστε στο Laptop-SOS την επισκευή της οθόνης και επωφεληθείτε από την πολύχρονη πείρα μας στον τομέα αυτό.

Σίγουρα αξίζει να αντικαταστήσετε τη σπασμένη οθόνη του laptop Compaq σας, αφού οι λύσεις που προτείνουμε είναι οικονομικές και λειτουργικές.

Χρόνος και κόστος επισκευής:

Η τιμή για την ανταλλακτική οθόνη εξαρτάται από τον τύπο της οθόνης. Οι οθόνες μας είναι απόλυτα ποιοτικές, ενώ διαθέτουμε οθόνες συμβατές με όλα τα μοντέλα laptop Compaq. Οι τεχνικοί μας θα ελέγξουν το φορητό σας Compaq και θα σας ενημερώσουν για τις πιθανές επιλογές καθώς και το κόστος τους. Η τοποθέτηση του ανταλλακτικού γίνεται στον ελάχιστο δυνατό χρόνο.

Εγγύηση:

Για τα ανταλλακτικά σας παρέχουμε εγγύηση κατασκευαστή από 1 - 3  έτη (ανάλογα το μοντέλο).