Επισκευή σπασμένης οθόνης Acer | Laptop-sos.gr

Επισκευή σπασμένης οθόνης Acer

Επισκευή σπασμένης οθόνης Acer

Το laptop Acer σας βρέθηκε ξαφνικά με σπασμένη οθόνη κι εσείς δεν ξέρετε τι να το κάνετε; Δεν έχετε παρά να το φέρετε στις εγκαταστάσεις του Laptop-SOS, για να το επισκευάσουμε για εσάς, ώστε να είναι και πάλι λειτουργικό, σαν καινούργιο.

Διαδικασία επισκευής σπασμένης οθόνης Acer:

Όταν φέρετε το φορητό σας Acer στις εγκαταστάσεις μας, οι έμπειροι τεχνικοί μας θα φροντίσουν καταρχάς να πιστοποιήσουν τη βλάβη που αυτό έχει υποστεί. Αυτό σημαίνει ότι, πριν προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε συζήτηση για την αντικατάσταση της οθόνης του, θα πρέπει να βεβαιωθούμε ότι δεν έχει επέλθει άλλη ζημιά στο Acer σας κατά την πρόσκρουσή του. Αυτό θα γίνει εφόσον συνδέσουμε το Acer σας σε μια εξωτερική οθόνη, για να διαπιστωθεί κατά πόσο είναι λειτουργικό. Αν το μόνο πρόβλημα είναι πράγματι η οθόνη, τότε αξίζει να προβούμε σε επισκευή σπασμένης οθόνης Acer.

Στο Laptop-SOS αντικαθιστούμε τις σπασμένες οθόνες με απόλυτα συμβατές οθόνες, οι οποίες είναι ποιοτικές και οικονομικές. Συχνά εκείνο που χρειάζεται αντικατάσταση είναι το κρύσταλλο της οθόνης υγρών κρυστάλλων ή TFT. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχουμε τις απαραίτητες πληροφορίες όσον αφορά τις διαστάσεις της οθόνης και την ανάλυσή της (υψηλή, χαμηλή). Πρέπει ακόμα να γνωρίζουμε τον τύπο λάμπας που χρησιμοποιεί.

Αφού λοιπόν κρατήσουμε τις πληροφορίες που είναι απαραίτητες, θα αναζητήσουμε την κατάλληλη ανταλλακτική οθόνη για το Acer σας. Ουσιαστικά είναι απαραίτητο να έχουμε το P/N, βάσει του οποίου θα προσδιορίσουμε το μοντέλο της οθόνης σας. Ο τύπος της οθόνης θα καθορίσει ποια ανταλλακτική οθόνη είναι απαραίτητη για το laptop σας.

Αν λοιπόν η οθόνη του laptop Acer σας παρουσιάζει

  • ραγισμένη οθόνη
  • λευκά ή πολύχρωμα σχέδια
  • νεκρά pixels
  • κάθετες ή οριζόντιες γραμμές
  • γραμμές που λείπουν

τότε πρέπει προχωρήσετε στην επισκευή της.

Χρόνος και κόστος αντικατάστασης οθόνης:

Το πόσο θα στοιχίσει η επισκευή σπασμένης οθόνης Acer εξαρτάται από τον τύπο της οθόνης που θα παραγγείλετε. Είναι σημαντικό να γίνει σωστή παραγγελία, για να γλιτώσουμε χρόνο και χρήματα. Οι συμβατές οθόνες που τοποθετούμε είναι σίγουρα από τις πιο οικονομικές της αγοράς, ενώ από τη στιγμή που θα παραλάβουμε το ανταλλακτικό, απαιτείται ελάχιστος χρόνος για την τοποθέτησή του.

Εγγύηση:

Για τα ανταλλακτικά σας παρέχουμε εγγύηση κατασκευαστή από 1 - 3  έτη (ανάλογα το μοντέλο).