Αναβάθμιση μνήμης Macbook

Κόστος Επισκευής

Αναβάθμιση μνήμης Macbook
  • Κόστος εργασίας: 15
  • Χρόνος επισκευής: 30 λεπτά
  • Εγγύηση επισκευής: 3 μήνες
  • Οι παραπάνω τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

O κάθε υπολογιστής έχει τρείς βασικές μονάδες στις οποίες μπορούμε να κάνουμε αναβάθμιση και να δούμε άμεσα αποτελέσματα και σημαντικές διαφορές. Η αναβάθμιση της μνήμης είναι η πιο εύκολη και η πιο οικονομική από όλες τις άλλες επιλογές σας.

Αν το αγαπημένο σας MacBook έχει αρχίσει να σας παρουσιάζει αργές αντιδράσεις και διάφορα κολλήματα και καθυστερήσεις τότε μάλλον η μνήμη του MacBook σας δεν είναι αρκετή για τις ανάγκες σας. Ίσως πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε σοβαρά την αναβάθμιση μνήμης MacBook.

Περιγραφή προβλήματος ανεπάρκειας μνήμης:

Το MacBook σας έχει πλέον χαμηλή απόδοση. Ακόμη και αν δεν χρησιμοποιείτε βαριά προγράμματα επεξεργασίας εικόνας ή βίντεο, ο φορητός σας υπολογιστής  χρειάζεται αρκετό χώρο για τις καθημερινές σας εφαρμογές όταν αυτές είναι πολλές σε αριθμό. Αν δεν έχετε ξεκάθαρη ιδέα για το πόση μνήμη είναι αρκετή για το σύστημα σας πρέπει να γνωρίζετε:

  • Ο βασικός χρήστης χρειάζεται γύρω στα 2GB μνήμη. Αυτή του είναι αρκετή για πλοήγηση στο ιντερνέτ, βίντεο streaming, διαδικτυακό ραδιόφωνο, Facebook, διαχείριση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.α.
  • Ο μέσος χρήστης που κάνει χρήση ποιο εξειδικευμένων εφαρμογών και προγραμμάτων θα μείνει ικανοποιημένος από τα 3-4GB μνήμης.
  • Ενώ ο χρήστης βαριών προγραμμάτων επεξεργασίας εικόνας και βίντεο α χρειαστεί να επενδύσει σε ότι καλύτερο είναι διαθέσιμο για το MacBook του ανάλογα με το ποσό που θέλει να ξοδέψει για ένα αξιόπιστο υπολογιστή εργασίας.

Ολοκλήρωση αναβάθμισης μνήμης MacBook

Ελάτε στο εργαστήριο μας με το MacBook σας και μιλήστε μας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με αυτό. Οι τεχνικοί μας θα πραγματοποιήσουν έλεγχο του MacBook σας και θα σας ενημερώσουν για τους πόρους που χρειάζονται τα προγράμματα που χρησιμοποιείτε. Έτσι θα υπολογίσουμε πόση μνήμη χρειάζεται το MacBook σας για να λειτουργεί με άνεση και ευκολία. Μόλις επιλέξετε το μέγεθος της κάρτας μνήμης που θέλετε για το MacBook σας εμείς θα ολοκληρώσουμε την αναβάθμιση μνήμης MacBook όσο είναι δυνατόν πιο γρήγορα.

Επισκευή laptop service υπολογιστών στην Αθήνα

Επισκευή Laptop σε όλη την Ελλάδα

laptop serviceΑπευθυνθείτε στο Laptop-SOS για άμεσo και αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη και laptop service. Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα ελέγξουν και θα επισκευάσουν οποιαδήποτε βλάβη έχει το laptop σας. Το laptop service καλύπτει κάθε είδους επισκευή, ενώ αναλαμβάνουμε φορητούς υπολογιστές από όλες τις μάρκες. Σας προσφέρουμε επαγγελματική εργασία, γρήγορα και στις πιο οικονομικές στιγμές.

Αντικατάσταση Σκληρού Δίσκου Laptop

Αντικατάσταση Σκληρού Δίσκου LaptopΑν ο σκληρός σας δίσκος έχει γεμίσει και δημιουργεί προβλήματα στη λειτουργία του laptop σας, ελάτε στο Laptop-SOS για laptop service. Στο laptop service θα αλλάξουμε το σκληρό δίσκο σας με έναν μεγαλύτερης χωρητικότητας. Θα κάνουμε πρώτα back up των δεδομένων σας, τα οποία θα επαναφέρουμε στο laptop σας μετά την εγκατάσταση του νέου σκληρού δίσκου.

Αναβάθμιση Laptop

Αναβάθμιση LaptopΤα laptop χρήζουν συνήθως αναβάθμισης στα 5-6 χρόνια χρήσης. Στο Laptop-SOS θα σας ενημερώσουμε γι' αυτό το service laptop. Όταν λέμε αναβάθμιση laptop, εννοούμε αλλαγή σκληρού δίσκου, τοποθέτηση μεγαλύτερης μνήμης RAM και αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος του laptop σας. Η αναβάθμιση γίνεται με καινούργια, ποιοτικά ανταλλακτικά για το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Επισκευή φορητού MacBook

Επισκευή φορητού MacBookΑν το φορητό σας MacBook έχει κάποια βλάβη, φέρτε το στο Laptop-SOS. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα διεξαγάγουν laptop service και θα σας ενημερώσουν για τις αναγκαίες επισκευές, καθώς και το κόστος τους. Κάνουμε laptop service πάντα με ανταλλακτικά OEM ή απολύτως συμβατά και στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Μετά το laptop service το MacBook σας θα είναι ξανά λειτουργικό.

Αφαίρεση ιών - αποκατάσταση ζημιών

Αφαίρεση ιών - αποκατάσταση ζημιώνΣτο Laptop-SOS απομακρύνουμε κατά το laptop service κάθε βλαβερό ιό που απειλεί να καταστρέψει τα ηλεκτρονικά σας δεδομένα. Οι τεχνικοί μας είναι εξειδικευμένοι και διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό, για εγγυημένο αποτέλεσμα. Αναγκαία είναι η εγκατάσταση anti-virus/anti-spyware, που θα προστατεύουν το laptop σας από αντίστοιχες επιδρομές.

Απομακρυσμένη υποστήριξη

Απομακρυσμένη υποστήριξηΣημαντικές είναι οι υπηρεσίες απομακρυσμένης πρόσβασης και laptop service. Με τις υπηρεσίες απομακρυσμένης πρόσβασης οι τεχνικοί μας επιλύουν από απόσταση προβλήματα που προκύπτουν στο laptop σας. Έτσι εξοικονομείτε χρόνο αλλά και χρήματα. Φυσικά, στις εργασίες απομακρυσμένης πρόσβασης σας εγγυόμαστε την απόλυτη ασφάλεια και προστασία των ηλεκτρονικών σας δεδομένων.

Επισκευή Βύσματος Τροφοδοσίας

Επισκευή Βύσματος Τροφοδοσίας Στο service laptop επισκευάζουμε το βύσμα τροφοδοσίας. Οι φορητοί υπολογιστές φθείρονται συχνά στο σημείο αυτό, με αποτέλεσμα τα προβλήματα τροφοδοσίας κατά τη λειτουργία ή τη φόρτισή τους. Απευθυνθείτε στους τεχνικούς μας κι εκείνοι θα ελέγξουν κατά το laptop service το βύσμα τροφοδοσίας του laptop σας προκειμένου να σας ενημερώσουν αν αυτό επισκευάζεται ή πρέπει να αλλαχτεί.

Επισκευή Πληκτρολογίου Laptop

Επισκευή Πληκτρολογίου LaptopTα laptop παρουσιάζουν συχνά βλάβη στο πληκτρολόγιο ύστερα από χρόνια χρήσης. Οι τεχνικοί μας, κατά την επισκευή laptop, θα το ελέγξουν για να διαπιστώσουν αν χρειάζεται απλώς καθαρισμό ή υπάρχουν προβληματικά πλήκτρα. Με το laptop service θα ξέρετε αν αν είναι δυνατή η επισκευή τους ή απαιτείται αντικατάσταση ολόκληρου του πληκτρολογίου, καθώς και για το κόστος και το χρόνο του laptop service.

Επισκευή Inverter Οθόνης

Επισκευή Inverter ΟθόνηςΤο service laptop του Laptop-SOS θα ελέγξει το laptop σας αν έχετε προβλήματα με την οθόνη. Αν στα συμπτώματα ανήκουν οθόνη που τρεμοσβήνει ή που δεν φωτίζεται ομοιόμορφα, τότε είναι πολύ πιθανό να έχει φθαρεί το inverter LCD, δηλ. το κύκλωμα φωτισμού της οθόνης. Οι ειδικοί ηλεκτρονικοί μας θα σας ενημερώσουν μετά το laptop service αν το inverter του laptop σας χρειάζεται αντικατάσταση.

Επισκευή οθόνης laptop

Επισκευή οθόνης laptopΑν σας έπεσε ή χτυπήσατε το laptop σας, μην πανικοβληθείτε και προπαντός, μη βιαστείτε να τον αντικαταστήσετε με καινούργιο. Είναι μια επισκευή laptop που αναλαμβάνει το Laptop-SOS. Θα αντικαταστήσουμε τη σπασμένη σας οθόνη με καινούργια οθόνη συμβατή με το φορητό σας υπολογιστή. Αυτό το service laptop είναι δυνατό για όλες τις μάρκες, πάντα στις καλύτερες τιμές.