Αντικατάσταση superdrive Macbook

Κόστος Επισκευής

Αντικατάσταση superdrive Macbook
  • Κόστος εργασίας: 45
  • Χρόνος επισκευής: 1 ημέρα
  • Εγγύηση επισκευής: 1 έτος
  • Οι παραπάνω τιμές δε περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

Το SuperDrive έχει όλα όσα χρειάζεστε από έναν οπτικό αναγνώστη δίσκων. Όπου και αν βρίσκεστε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ή και να δημιουργήσετε CD και DVD με το SuperDrive του Mac Book σας. Είναι κατάλληλο για να βλέπετε ταινίες DVD, να κάνετε εγκατάσταση λογισμικού κ.α.

Πρέπει πάντα να χρησιμοποιείτε δίσκους που είναι συμβατοί με το SuperDrive. Οι δίσκοι σας πρέπει να είναι πάντα συμβατικοί δίσκοι των 120 mm αλλιώς μπορεί να βλάψετε το SuperDrive σας και  να χρειαστείτε καινούργιο. Ακόμη κάποιο χτύπημα ή μία πτώση ενώ χρησιμοποιείτε το SuperDrive μπορεί να του προκαλέσουν μόνιμη βλάβη.

Συνήθη προβλήματα του SuperDrive:

  • Δεν δέχεται δίσκους
  • Δέχεται δίσκους αλλά δεν τους αναγνωρίζει ή τους βγάζει αυτόματα έξω
  • Δεν εξάγει τους δίσκους ή του βγάζει πολύ αργά έξω
  • Προκαλεί θόρυβο ή δονήσεις
  • Γρατζουνίζει τους δίσκους σας

Ελάτε άμεσα στο εργαστήριο του laptop-sos. Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα ελέγξουν το Mac Book σας και θα σας ενημερώσουν για την κατάσταση του SuperDrive. Μόλις αξιολογεί η βλάβη θα σας ενημερώσουν για της επιλογές που έχουμε διαθέσιμες στην περίπτωση αντικατάσταση SuperDrive. Αφού συζητήσετε με το εξειδικευμένο προσωπικό μας και σας λύσουμε τυχόν απορίες που μπορεί να έχετε θα προχωρήσουμε στην αποκατάσταση της βλάβης του αγαπημένου σας φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Επισκευή laptop service υπολογιστών στην Αθήνα

Επισκευή Laptop σε όλη την Ελλάδα

laptop serviceΑπευθυνθείτε στο Laptop-SOS για άμεσo και αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη και laptop service. Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα ελέγξουν και θα επισκευάσουν οποιαδήποτε βλάβη έχει το laptop σας. Το laptop service καλύπτει κάθε είδους επισκευή, ενώ αναλαμβάνουμε φορητούς υπολογιστές από όλες τις μάρκες. Σας προσφέρουμε επαγγελματική εργασία, γρήγορα και στις πιο οικονομικές στιγμές.

Αντικατάσταση Σκληρού Δίσκου Laptop

Αντικατάσταση Σκληρού Δίσκου LaptopΑν ο σκληρός σας δίσκος έχει γεμίσει και δημιουργεί προβλήματα στη λειτουργία του laptop σας, ελάτε στο Laptop-SOS για laptop service. Στο laptop service θα αλλάξουμε το σκληρό δίσκο σας με έναν μεγαλύτερης χωρητικότητας. Θα κάνουμε πρώτα back up των δεδομένων σας, τα οποία θα επαναφέρουμε στο laptop σας μετά την εγκατάσταση του νέου σκληρού δίσκου.

Αναβάθμιση Laptop

Αναβάθμιση LaptopΤα laptop χρήζουν συνήθως αναβάθμισης στα 5-6 χρόνια χρήσης. Στο Laptop-SOS θα σας ενημερώσουμε γι' αυτό το service laptop. Όταν λέμε αναβάθμιση laptop, εννοούμε αλλαγή σκληρού δίσκου, τοποθέτηση μεγαλύτερης μνήμης RAM και αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος του laptop σας. Η αναβάθμιση γίνεται με καινούργια, ποιοτικά ανταλλακτικά για το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Επισκευή φορητού MacBook

Επισκευή φορητού MacBookΑν το φορητό σας MacBook έχει κάποια βλάβη, φέρτε το στο Laptop-SOS. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας θα διεξαγάγουν laptop service και θα σας ενημερώσουν για τις αναγκαίες επισκευές, καθώς και το κόστος τους. Κάνουμε laptop service πάντα με ανταλλακτικά OEM ή απολύτως συμβατά και στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Μετά το laptop service το MacBook σας θα είναι ξανά λειτουργικό.

Αφαίρεση ιών - αποκατάσταση ζημιών

Αφαίρεση ιών - αποκατάσταση ζημιώνΣτο Laptop-SOS απομακρύνουμε κατά το laptop service κάθε βλαβερό ιό που απειλεί να καταστρέψει τα ηλεκτρονικά σας δεδομένα. Οι τεχνικοί μας είναι εξειδικευμένοι και διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό, για εγγυημένο αποτέλεσμα. Αναγκαία είναι η εγκατάσταση anti-virus/anti-spyware, που θα προστατεύουν το laptop σας από αντίστοιχες επιδρομές.

Απομακρυσμένη υποστήριξη

Απομακρυσμένη υποστήριξηΣημαντικές είναι οι υπηρεσίες απομακρυσμένης πρόσβασης και laptop service. Με τις υπηρεσίες απομακρυσμένης πρόσβασης οι τεχνικοί μας επιλύουν από απόσταση προβλήματα που προκύπτουν στο laptop σας. Έτσι εξοικονομείτε χρόνο αλλά και χρήματα. Φυσικά, στις εργασίες απομακρυσμένης πρόσβασης σας εγγυόμαστε την απόλυτη ασφάλεια και προστασία των ηλεκτρονικών σας δεδομένων.

Επισκευή Βύσματος Τροφοδοσίας

Επισκευή Βύσματος Τροφοδοσίας Στο service laptop επισκευάζουμε το βύσμα τροφοδοσίας. Οι φορητοί υπολογιστές φθείρονται συχνά στο σημείο αυτό, με αποτέλεσμα τα προβλήματα τροφοδοσίας κατά τη λειτουργία ή τη φόρτισή τους. Απευθυνθείτε στους τεχνικούς μας κι εκείνοι θα ελέγξουν κατά το laptop service το βύσμα τροφοδοσίας του laptop σας προκειμένου να σας ενημερώσουν αν αυτό επισκευάζεται ή πρέπει να αλλαχτεί.

Επισκευή Πληκτρολογίου Laptop

Επισκευή Πληκτρολογίου LaptopTα laptop παρουσιάζουν συχνά βλάβη στο πληκτρολόγιο ύστερα από χρόνια χρήσης. Οι τεχνικοί μας, κατά την επισκευή laptop, θα το ελέγξουν για να διαπιστώσουν αν χρειάζεται απλώς καθαρισμό ή υπάρχουν προβληματικά πλήκτρα. Με το laptop service θα ξέρετε αν αν είναι δυνατή η επισκευή τους ή απαιτείται αντικατάσταση ολόκληρου του πληκτρολογίου, καθώς και για το κόστος και το χρόνο του laptop service.

Επισκευή Inverter Οθόνης

Επισκευή Inverter ΟθόνηςΤο service laptop του Laptop-SOS θα ελέγξει το laptop σας αν έχετε προβλήματα με την οθόνη. Αν στα συμπτώματα ανήκουν οθόνη που τρεμοσβήνει ή που δεν φωτίζεται ομοιόμορφα, τότε είναι πολύ πιθανό να έχει φθαρεί το inverter LCD, δηλ. το κύκλωμα φωτισμού της οθόνης. Οι ειδικοί ηλεκτρονικοί μας θα σας ενημερώσουν μετά το laptop service αν το inverter του laptop σας χρειάζεται αντικατάσταση.

Επισκευή οθόνης laptop

Επισκευή οθόνης laptopΑν σας έπεσε ή χτυπήσατε το laptop σας, μην πανικοβληθείτε και προπαντός, μη βιαστείτε να τον αντικαταστήσετε με καινούργιο. Είναι μια επισκευή laptop που αναλαμβάνει το Laptop-SOS. Θα αντικαταστήσουμε τη σπασμένη σας οθόνη με καινούργια οθόνη συμβατή με το φορητό σας υπολογιστή. Αυτό το service laptop είναι δυνατό για όλες τις μάρκες, πάντα στις καλύτερες τιμές.