Επισκευή iphone

Επισκευή iphone

Οι έμπειροι τεχνικοί του Laptop-SOS έχουν μεγάλη εμπειρία στην επισκευή iPhone. Οποιαδήποτε βλάβη κι αν εμφανίσει η συσκευή σας, στείλτε τη στις εγκαταστάσεις μας κι εμείς θα αναλάβουμε την άμεση κι αποτελεσματική εξυπηρέτησή σας.

Οι πιο σημαντικές επισκευές iPhone που πραγματοποιούμε συνοψίζονται στις εξής:

 1. Βρεγμένο iPhone: Αν βραχεί κατά λάθος το iPhone σας, φροντίστε να μας το στείλετε το συντομότερο δυνατό, καθώς έχει μεγάλη σημασία να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα άμεσα, προτού επέλθει οξείδωση της πλακέτας του, που θα επιφέρει ανεπανόρθωτη ζημιά.
 2. Μπαταρία: Αλλά κι αν βραχεί η μπαταρία ή παρουσιάσει κατασκευαστικό πρόβλημα, στο Laptop-SOS θα πραγματοποιήσουμε την ανάλογη επισκευή iPhone και θα την αντικαταστήσουμε άμεσα.
 3. Σπασμένη Οθόνη / πίσω όψη: Αντικαθιστούμε σε περίπτωση θραύσης την οθόνη υγρών κρυστάλλων (LCD) ή την οθόνη αφής (digitizer). Μπορούμε επίσης να κάνουμε αυτή την αντικατάσταση αν θέλετε απλώς να αλλάξετε χρώμα στη συσκευή σας (π.χ. από μαύρο σε άσπρο). Τα ίδια ισχύουν και για την πίσω όψη της συσκευής.

Εκτός από αυτές τις βασικές εργασίες, κατά την επισκευή iPhone αντικαθιστούμε επίσης:

 • το ακουστικό: επισκευάζουμε το ακουστικό του iPhone σας αν δεν ακούτε όταν σας μιλούν ή υπάρχουν ενοχλητικά παράσιτα.
 • τα εξωτερικά κουμπιά: η επισκευή αυτή iPhone αφορά το home button, το πλήκτρο έντασης και σίγασης και το πλήκτρο on/off.
 • την κεραία wi-fi: αν μια από τις κεραίες της συσκευής iPhone σας παρουσιάσει πρόβλημα με συνέπεια την απώλεια σήματος.
 • το sensor cable: επισκευάζουμε το εξάρτημα αυτό που φέρει αισθητήρες οι οποίοι κινούν διάφορες λειτουργίες (π.χ. αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας οθόνης).
 • το dock connector: αντικαθιστούμε το εξάρτημα αυτό αν το iPhone σας δεν συνδέεται στα iTunes, δεν φορτίζει ή δεν λειτουργεί το μικρόφωνό της.
 • το jack cable: όταν χαλάσει το jack cable, δεν λειτουργούν σωστά τα ακουστικά, ενώ παρουσιάζουν πρόβλημα τόσο το πλήκτρο ήχου όσο και το πλήκτρο σίγασης.
 • την κάμερα: αντικαθιστούμε την κάμερα που δεν βγάζει ποιοτικές φωτογραφίες ή όταν η οθόνη είναι μαύρη ενώ φωτογραφίζετε.
 • το μεγάφωνο: εξαιτίας του χαλασμένου μεγαφώνου του iPhone σας, δεν το ακούτε όταν χτυπάει. Παράλληλα δεν ακούγεται η μουσική από το iPod.

Επίσης, αντικαθιστούμε τη sim card case σας, το φακό της κάμερας και το εξάρτημα για τη δόνηση.

Θα πρέπει να σας υπενθυμίσουμε ότι κάθε επισκευή iPhone πραγματοποιείται στο Laptop-SOS από εξειδικευμένους τεχνικούς με τεχνογνωσία και κατάλληλο εξοπλισμό και πάντα με αυθεντικά ή απόλυτα συμβατά ανταλλακτικά.

Εγγύηση:
Για τα ανταλλακτικά σας παρέχουμε εγγύηση κατασκευαστή ενός (1) έτους.