Επισκευή iPad

Επισκευή iPad

Είναι γεγονός πως το iPad είναι μια πολύ πρακτική και χρήσιμη συσκευή, αφού συνδυάζει τo smart phone με τo laptop. Γι' αυτό και σίγουρα αποτελεί πρόβλημα όταν υποστεί κάποια βλάβη. Αν ωστόσο συμβεί κάτι τέτοιο, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με το Laptop-SOS, όπου θα περιγράψετε τη ζημιά που έχει η συσκευή σας. Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα αναλάβουν θα σας ενημερώσουν ποια επισκευή iPad είναι απαραίτητη και θα αποκαταστήσουν το πρόβλημα.

Για την επισκευή iPad το Laptop-SOS αναλαμβάνει κυρίως τα εξής:

  • Σπασμένη οθόνη: Η θραύση της οθόνης του iPad από χτύπημα ή πτώση είναι ίσως η πιο συχνή επισκευή iPad που γίνεται. Κι όταν λέμε οθόνη, εννοούμε τόσο την οθόνη υγρών κρυστάλλων LCD, όσο και την οθόνη αφής.
  • Κεντρικό πλήκτρο: Συνήθης είναι και η βλάβη του κεντρικού πλήκτρου του iPad, με αποτέλεσμα αυτό να μη λειτουργεί ή να μπλοκάρει. Είναι κάτι που επισκευάζεται, αφού υπάρχει αντίστοιχο ανταλλακτικό.
  • Επισκευή βρεγμένου iPad: Δεν είναι απίθανη η περίπτωση να σας βραχεί το iPad, αφού είναι εκτεθειμένο συχνά στα καιρικά φαινόμενα και όχι μόνο λόγω της φορητότητάς του. Ωστόσο, επειδή το νερό απειλεί να οξειδώσει ανεπανόρθωτα την πλακέτα του, φροντίστε να επικοινωνήσετε με το Laptop-SOS και να μας φέρετε τη συσκευή σας όσο πιο γρήγορα μπορείτε.
  • Βρεγμένη μπαταρία: Εξίσου μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε περίπτωση που βραχεί η μπαταρία του iPad σας και αντιμετωπίζετε προβλήματα φόρτισης.
  • Πλήκτρο on/off: Σε περίπτωση πάλι που παρουσιάσει βλάβη ή δυσλειτουργούν το πλήκτρο σίγασης, ήχου και on/off, σίγουρα πρέπει να αντικατασταθεί η καλωδιοταινία του iPad σας.
  • Επισκευή audio jack: Μια βλάβη που μπορεί να παρουσιάσει το iPad σας είναι η δυσλειτουργία των ακουστικών, των ηχείων ή του πλήκτρου ήχου. Οι τεχνικοί του Laptop-SOS είναι στη διάθεσή σας και γι' αυτή την επισκευή.
  • Επισκευή κεραίας wi-fi: Επισκευάζουμε την κεραία wi-fi αν δεν σας δίνει καλό σήμα για τη λειτουργία της συσκευής σας.
  • Επισκευή θύρας USB: Μπορούμε να επισκευάσουμε ή να αλλάξουμε τη θύρα USB του iPad σας αν έχει υποστεί βλάβη.

Για κάθε βλάβη ή ζημιά επικοινωνήστε με το τεχνικό προσωπικό μας, το οποίο θα σας κατευθύνει για το πώς θα επιτύχετε την επισκευή iPad με τη βοήθεια του Laptop-SOS άμεσα κι αποτελεσματικά. Ταυτόχρονα, όταν έχουμε το iPad σας στα χέρια μας θα σας ενημερώσουμε πόσο θα στοιχίσει η επισκευή του.