Επισκευή MacBook Pro

Επισκευή Mac Book Pro

Επισκευή Mac Book Pro

Αν το φορητό σας MacBook Pro έχει κάποια βλάβη ή κάποιο φθαρμένο εξάρτημα, το Laptop-SOS είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει να επιλύσετε το πρόβλημα. Εκτός από την επισκευή MacBook Pro software και hardware, αναλαμβάνουμε και την αναβάθμιση του MacBook Pro σας.

Κατά την επισκευή MacBook Pro αναλαμβάνουμε:

Κατά την επισκευή MacBook Pro οι έμπειροι ηλεκτρονικοί μας αλλάζουν στον υπολογιστή σας εξαρτήματα hardware και βελτιστοποιούν το λογισμικό του. Συγκεκριμένα:

Στην επισκευή MacBook Pro hardware:

  • Καθώς η οθόνη είναι το ευαίσθητο σημείο των φορητών υπολογιστών, αναλαμβάνουμε να αντικαταστήσουμε τη ραγισμένη ή σπασμένη οθόνη του MacBook Pro σας. Αν έχει υποστεί φθορά η γυάλινη πρόσοψη, μπορεί επίσης ν' αντικατασταθεί, όπως και το κέλυφος της οθόνης.
  • Στο Laptop-SOS αντικαθιστούμε εξάλλου κι εξαρτήματα που έχουν σπάσει, όπως είναι τα μεταλλικά μέρη του MacBook Pro (πάνω και κάτω, εμπρός και πίσω).
  • Αν έχει έρθει η στιγμή να ελέγξετε και ενδεχομένως ν' αντικαταστήσετε την κάρτα ασύρματου δικτύου, την κάρτα Bluetooth ή την κάρτα τροφοδοσίας του MacBook Pro σας, ελάτε στις εγκαταστάσεις του Laptop-SOS και οι τεχνικοί μας θα σας ενημερώσουν και θα φροντίσουν για την αντικατάστασή τους.
  • Ελέγχουμε και αλλάζουμε, αν είναι ανάγκη, και διάφορα ακόμα περιφερειακά, όπως ηχεία (εξωτερικά κι εσωτερικά) και μικρόφωνο, καλώδια, κάμερα, το τροφοδοτικό κ.ά.
  • Αλλά και η μπαταρία του MacBook Pro σας είναι δυνατόν να αντικατασταθεί με κατάλληλη καινούργια.

Στην επισκευή MacBook Pro όσον αφορά το software:

  • Αν για κάποιο λόγο χρειάζεστε τα Windows παράλληλα με το λειτουργικό σύστημα Mac OS της Apple, τα εγκαθιστούμε στο MacBook Pro σας. Ταυτόχρονα βρίσκουμε κι εγκαθιστούμε και τους ανάλογους drivers.
  • Ακόμα, κάνουμε αναβάθμιση στο λειτουργικό σύστημα του MacBook Pro σας, π.χ. σε OS X Mountain Lion.

Για την αναβάθμιση του MacBook Pro:

  • Αντικαθιστούμε το σκληρό δίσκο, τη μνήμη RAM και τη μητρική πλακέτα.

Οι επισκευές αυτές είναι εφικτές ή όχι, ανάλογα πάντα με το μοντέλο MacBook Pro που έχετε. Οι τεχνικοί του Laptop-SOS θα σας ενημερώσουν σχετικά, ώστε να αποφασίσετε ποια βήματα πρέπει να γίνουν για την αποκατάσταση του MacBook Pro σας.

Πρέπει ακόμα να γνωρίζετε ότι στο Laptop-SOS:

  • Για τις επισκευές χρησιμοποιούμε μόνο γνήσια ανταλλακτικά για MacBook Pro ή απολύτως συμβατά με τον υπολογιστή σας κι εγκεκριμένα από την Apple.
  • Τα ανταλλακτικά αυτά τοποθετούνται στο MacBook Pro σας από τους έμπειρους ηλεκτρονικούς μας.

Κόστος και χρόνος επισκευής MacBook Pro

Το είδος και ο αριθμός των επισκευών που θα πραγματοποιήσετε καθορίζουν το κόστος, και το χρόνο που θα χρειαστεί για την επισκευή του MacBook Pro σας. Από τη στιγμή που θα το παραλάβουμε, η αντικατάστασή του γίνεται άμεσα.